Assalamualaikum. Hi semua. Selamat datang! Saya komited untuk bantu anda semua sihat dan cantik dengan produk Shaklee.  Saya juga sentiasa mengalu-alukan sesiapa sahaja yang ingin membina kerjaya dan pendapatan dengan shaklee!  i am your money maker MENTOR! –Master Suzie Maswar


Whatsapp / sms / call : 012.3814786 (Suzie Maswar)

COD Available : Sekitar Sungai Buloh, Kota Damansara, Damansara, Saujana Utama, Subang Bestari, Subang Perdana, Shah Alam. ‘

Postage Available untuk seluruh malaysia.

Post Terkini Suzie Mawar

blog
Suzie

Khasiat vivix shaklee dan testimoni

KHASIAT VIVIX SHAKLEE DAN TESTIMONI   Hi Assalamualaikum semua. Kali ni saya nak cerita tentang Khasiat vivix shaklee dan testimoni nya sekali ya. Saya yakin, mesti ada yang belum kenal dengan suplimen no 1 shaklee ni. Jom, saya cerita sedikit tengang VIVIX SHAKLEE THE NO 1 ni ya.

Read More »
ESP Shaklee
Suzie

Cara minum ESP shaklee dan Resepi ESP

Cara minum ESP Shaklee dan Resepi ESP Assalamualaikum, hai semua.. Alhamdulillah, ramai betul yang cari ESP shaklee ni sekarang. Sampai terlajak juga saya memborong stok ESP ni. Setiap hari, pasti ada yang datang bertanya tentang ESP dan buat belian. Maklum lah, Soya shaklee ni merupakan soya terbaik dan punya keistimewaannya tersendiri. Memandangkan pelanggan saya ramai yang dah dapatkan soya shaklee ni, jadi kali ni saya nak kongsi cara minum ESP shaklee dan Resepi ESP yang mudah dan betul supaya anda boleh cuba dan nikmati keenakan soya terbaik dari shaklee ni ya.

Read More »

10 Kebaikan ESP shaklee untuk Ibu Hamil

Hi Assalamualaikum gais.. 10 KEBAIKAN ESP SHAKLEE UNTUK IBU HAMIL Sejak saya kenal Shaklee dan aktif mengedar produk shaklee ni, antara soalan yang paling banyak saya dapat adalah kebaikan ESP shaklee untuk ibu hamil. Maklumlah, saya ni sejak awal melibatkan diri dulu memang bermula dengan set menyusu, set hamil, set pantang tu semua. Jadi kepakaran saya adalah dalam bidang penyusuan dan keibuan ni. Ramai juga kawan2 di fb yang saya dah bantu dengan suplimen shaklee. ESP adalah suplimen paling di sukai oleh ibu2 yang sedang hamil. Nanti saya cerita kan 10 Kebaikan ESP Shaklee untuk ibu Hamil tu ya.

Read More »
Promosi
Suzie

PROMOSI ESP SHAKLEE

PROMOSI ESP SHAKLEE Hi Assalamualaikum. Wah, bulan November ni memang super best sikit bagi saya sebabnya bulan ni ada Promo paling best dan yang di tunggu2 iaitu Promosi ESP Shaklee.. yeay.. 🙂 Mesti ramai yang nantikan promo best ni kan? Korang pun mesti teruja. Sebabnya, ESP soy shaklee ni memang ramai pengguna dia. Dari semua jantina dan peringkat umur suka minum ESP ni. Budak2 pun suka tau.

Read More »
Ostematrix
Suzie

Ini cara Pengambilan Ostematrix Shaklee

CARA PENGAMBILAN OSTEMATRIX SHAKLEE Hi semua. Saya doakan anda semua dalam keadaan sihat dan ceria serta tulang anda kuat cergas untuk beriadah dan beribadah. Kali ni saya nak sharekan cara pengambilan Ostematrix pula ye. Saya yakin, ramai yang nak tahu kan? Saya sendiri pun dapat banyak juga pertanyaan dari customer yang pernah beli dari pengedar lain tapi tak di guide sebaiknya.

Read More »
blog
Suzie

PROMOSI SHAKLEE OKTOBER 2019

PROMOSI SHAKLEE BULAN OKTOBER 2019 Hi korang, sihat semua? Saya doakan anda semua sihat ceria dan bahagia setiap hari ye. Ok lah, straight to the point je  lah ye. Saya nak umumkan promosi shaklee bagi bulan Oktober ni. Walaupun hari ni dah masuk hari ke 10 bulan oktober, tapi belum terlewat untuk saya war-warkan promo yang sangat best ni.

Read More »

Master Suzie Maswar

Assalamualaikum & Hi semua.

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012 dan telah mencapai rank tertinggi dalam shaklee iaitu Master Coordinator shaklee since 2013. Merupakan seorang ‘Work At Home Mom’ yang sangat komited dan pakar dalam membantu anda sihat dan cantik dengan tips-tips dan menggunakan suplimen yang natural, berkesan dan selamat serta Mentor biznes yang Komited! Ayuh join team kami, JMS group.

Hubungi Saya

Call/Whatsapp: 012.3814786

COD Sekitar Sg Buloh, Subang Bestari, Subang Perdana, Kota Damansara, Shah Alam, Damansara Damai, Kuang, Kundang dan Shah Alam.

Pos Ke Seluruh Malaysia

Best Comment