Assalamualaikum. Hi semua. Selamat datang! Saya komited untuk bantu anda semua sihat dan cantik dengan produk Shaklee.  Saya juga sentiasa mengalu-alukan sesiapa sahaja yang ingin membina kerjaya dan pendapatan dengan shaklee!  i am your money maker MENTOR! –Master Suzie Maswar


Whatsapp / sms / call : 012.3814786 (Suzie Maswar)

COD Available : Sekitar Sungai Buloh, Kota Damansara, Damansara, Saujana Utama, Subang Bestari, Subang Perdana, Shah Alam. ‘

Postage Available untuk seluruh malaysia.

Post Terkini Suzie Mawar

blog
Suzie

Resepi Kek Pisang Mudah

Resepi Kek Pisang Mudah Hi Assalamualaikum. Tengah free ni, boleh lah share resepi kek paling senang ni. Bahan pun tak banyak dan yang penting telur tak guna banyak macam kek-kek lain tu. Jom lihat bahan nak buat Kek Pisang Mudah ni ye.

Read More »
blog
Suzie

List of online grocery stores

LIST OF ONLINE GROCERY STORES  Hi semua. Please stay safe di waktu2 Lockdown akibat Covid 19 ni ya. Keep Doa, moga keadaan ini terkawal dan tiada penambahan kes Covid. Bawah ni adalah senarai kedai2 keperluan harian yang boleh kita gunakan dan buat pembelian online, kemudian mereka akan buat penghantaran.

Read More »
blog
Suzie

Promosi shaklee khas untuk puasa

Promosi Shaklee Khas untuk Puasa  Hi Assalamualaikum. Dalam kegawatan hal semasa yang tengah tegang ni, ramai juga yang dah mula ganti puasa. Ye lah, tinggal sebulan lebih je lagi nak memasuki Ramadhan kan? Makesure dah ganti semua puasa yang kita tinggalkan atas sebab2 tertentu tu ya. Sempena Nak masuk bulan puasa ni, shaklee juga tak ketinggalan mempromosikan beberapa produknya yang sangat di sukai ramai ketika puasa. Iaitu Cinch Shake Protein, Cinch Tea dan Mealshakes untuk kanak2.

Read More »
Semasa
Suzie

Covid19 – Perintah kawalan pergerakan

Covid19: Perintah Kawalan Pergerakan Assalamualaikum.. Seperti yang semua sedia maklum, kes Virus Covid19 semakin hari semakin meningkat, malah hari ini negara di kejutkan dengan kes kematian pertama yang melibatkan 2 nyawa. Kes positif Covid 19 juga dah meningkat lebih 600 orang. Allahuakbar.. sangat merisaukan. Malam ini bermula lah perintah kawalan pergerakan Covid19 selama 14 hari, iaitu dari 18 Mac 2020 hingga 31 Mac 2020.

Read More »
Res V shaklee
Suzie

Res V shaklee produk terbaru di shaklee

Res V produk terbaru dari Shaklee Hi Assalamualaikum. Selamat memasuki bulan Mac 2020. Di bulan ni, kami berasa amat teruja kerana satu lagi produk baru dari shaklee dan produk yang di tunggu-tunggu ramai telah pun berada di pasaran. Res V merupakan produk yang di formulasi dari Vivix, suplimen no 1 di shaklee. Kemunculan Res V buat kami, para pengedar teruja untuk mencubanya, kerana tambahan 5 bahan paling power yang tinggi antioksidan menjadikan Res V shaklee suplimen yang lebih power dari Vivix.

Read More »

Promosi Shaklee Bulan Febuari 2020

PROMOSI SHAKLEE BULAN FEBUARI 2020 Hi Assalamualaikum. It’s February! Yeaayyy. Ok kita terus ke tajuk utama lah ye. Saya nak maklumkan promosi shaklee untuk bulan Febuari 2020 ni. Best sangat tau. Semestinya ramai yang nak grab peluang ni. Ok ini dia list promo shaklee bulan Febuari ni. Lihat bawah ya.

Read More »

Master Suzie Maswar

Assalamualaikum & Hi semua.

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012 dan telah mencapai rank tertinggi dalam shaklee iaitu Master Coordinator shaklee since 2013. Merupakan seorang ‘Work At Home Mom’ yang sangat komited dan pakar dalam membantu anda sihat dan cantik dengan tips-tips dan menggunakan suplimen yang natural, berkesan dan selamat serta Mentor biznes yang Komited! Ayuh join team kami, JMS group.

Hubungi Saya

Call/Whatsapp: 012.3814786

COD Sekitar Sg Buloh, Subang Bestari, Subang Perdana, Kota Damansara, Shah Alam, Damansara Damai, Kuang, Kundang dan Shah Alam.

Pos Ke Seluruh Malaysia

Best Comment