Assalamualaikum…

Alhamdulillah, tinggal beberapa hari je lagi kita nak bertemu Ramadhan ni..

Bagaimana persiapan ramadhan anda?

Makesure selitkan Air Oren berkhasiat ni dalammenu berbuka anda setiap hari ye.

Lihat lah air oren yang sedap dan segar ni.. memang meruntun jiwa si peminumnya tau..

Rasanya memang sedap.. terrrbaik!!

Dari kita minum air kordial yang penuh dengan bahan pengawet dan pewarna tambahan tu, lebih baik kita bekalkan diri kita yang dah seharian berpuasa dengan minuman berkhasiat ni..

Bukan untuk orang dewasa je ye.. malah boleh di minum oleh kanak-kanak. Terutama anak anda yang sedang belajar berpuasa tu..

http://iezmierah.blogspot.com/2014/06/air-oren-wajib-untuk-juadah-berbuka.html
Performance® Natural Orange
Minuman Hidrasi Tulen – Sebelum, Semasa dan Selepas latihan

Penghilang Dahaga untuk Si Juara
Penyahhidratan merupakan penyebab biasa bagi kelesuan dan tahap pencapaian yang kurang memberangsangkan bagi para atlet. Shaklee Performance® terbukti secara klinikal untuk menyokong tahap hidrasi berbanding air.  Tambahan pula, Performance mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi yang lain.

Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari   dengan campuran unik karbohidrat kami  dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.

Terbukti secara klinikal
Ujian makmal terhadap atlet dengan pencapaian cemerlang menunjukkan yang Performance Shaklee dapat:
•    Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan
      hidrasi
•    Memberikan spektrum elektrolit yang menyeluruh termasuk
      kalsium dan magnesium (bukan untuk jenama unggul)
•    Memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan
      keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.

Dapatkan yang Terbaik, Serlahkah yang Terbaik

Nutrisi untuk para atlet sukan Shaklee memberikan apa yang tubuh anda perlukan; sebelum, semasa dan selepas latihan, dengan formula yang terbukti secara klinikal  dapat membantu anda bertahan lebih baik, berlatih lebih lama dan kembali bertenaga dengan lebih cepat.

Jaminan Ketulenan Shaklee
Tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau sebarang bahan pengawet tambahan.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Ini lah rupa serbuk Performance drinks tu.. sedap wooo.. ratah gitu je pun sodap hihih..

Nasihat sy: Anda wajib cuba dulu PD ni.. memang tak rugi pun. Malah sangat berbaloi, begitu juga dengan harganya.. 

Tak mahal pun..

HARGA SETONG HANYA RM82.50

Hubungi saya untuk maklumat lanjut di:

PAGE: Eizmierah MNB Healthy Shop

atau Whatsapp/sms ke 012.3814786

Pengedar Shaklee Anda..

Suzie a.k.a Chugie

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.