Assalamualaikum..

Saya kerap nampak post sahabat2 FB yang katanya sakit kepala, cramps, sembelit, badan lenguh2, badan sakit2, badan penat, badan itu..badan ini,..

Kesian sungguh.. kan?

Tahu tak, anda sepatutnya mencuba Ostematrix Shaklee ni.

Kenapa??

1. Ostematrix Shaklee adalah pilihan Terbaik. Cuba lah korang tengok comparison brand2 yang ada di pasaran tu..

2. Kandungan Ostematrix yang semestinya Lebih daripada KALSIUM.. di dalam Ostematrix terdapat Magnesium, Vitamin D, Boron, Magnese, kopper dan Zinc..  sebab itu lah Brand Shaklee TerrrrrBAIK!

3. Ostematrix Shaklee bantu anda tidur lena dan dapatkan rehat yang di ingini.. Bantu kuatkan Tulang, gigi dan kuku. Mencegah dari masalah Osteoporosis.

Bagi anda yang Tidak suka minum susu, tak selera nak bau susu, sukar nak menelan susu, Sila lah cuba telan Ostematrix ni pula… 

Pengambilan yg di cadangkan adalah 4biji sehari. Makan sekali gus sebelum masuk tidur.

Last but not least, sila semak jadual keperluan kalsium untuk badan anda ye.. keperluan haruslah balance dengan umur anda.. jangan pula, umur dah 30an, kalisum yang di ambil ikut intake kanak2.. Macam mana lah tulang tu nak kuat dan kukuh… kan? kan..? kan..?

Ayuh, dapatkan Sebotol Ostematrix hari ni! 

Sebotol ada 120biji Ostematrix.

Harga untuk Sebotol adalah RM64.66

Nak harga RM5X? Sila Hubungi saya untuk maklumat lebih lanjut ye..

Sekian, sharing percuma saya untuk masa ini.

Suzie Eizmierah

Founder iezmierah.blogspot & Eizmierah Mumnbabyshop

HP: 012.3814786

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.