AlhamdulillaH…

Surat dari shaklee untuk trip PERCUMA kami ke Italy dah pun di terima melalui penghantaran email semalam.

In shaa allah, kami akan berangkat ke Italy dan menikmati percutian tajaan sepenuhnya dari shaklee ini pada pertengahan bulan November nanti.

Rasa macam bermimpi ja. Kali ni saya bakal ke Italy tanpa perlu mengeluarkan apa2 bayaran dan wang ringgit.

Best nya lah shaklee ni.
Sambil menjual, dapat pula bonus. sambil dapat bonus, dapat pula keuntungan2 lain dari meraka.
Alhamdulillah, segalanya berkat kekuatan semangat dan kerja keras dalam biznes shaklee ni.

Saya yakin dan sentiasa berharap, anak2 didik shaklee saya juga dapat rasa trip ke luar negara tajaan shaklee ni secara percuma akan datang.

Buat seluruh Shaklee Independent Distributor yang sedang, masih berniaga produk shaklee, saya sarankan anda teruskan lah usaha dan kejar impian serta cita2 yang anda inginkan dalam shaklee. Segala yang shaklee beri kan dan tawarkan bukan lah sekadar rekaan semata. ianya adalah benar dan ia mampu di miliki buat anda yang terus berusaha untuk maju dan berjaya dengan biznes shaklee ini.

Ingat lah, Tiada kesusahan sebelum kesenangan. Tiada kepayahan sebelum kemudahan. Tiada kegagalan sebelum Kejayaan.

Jika anda pernah rasa jatuh, bangkitlah.. bukan terus jatuh dan koma.

Perjuangan belum berakhir selagi anda tidak mengecapi impian yang di idamkan.

Selamat berjuang SID!

Jumpa anda di puncak Master Coordinator!

Suzie Eizmierah

IG @ vitaminshopsgbuloh

012.3814786

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.