Cara minum ESP Shaklee dan Resepi ESP

Assalamualaikum, hai semua..

Alhamdulillah, ramai betul yang cari ESP shaklee ni sekarang. Sampai terlajak juga saya memborong stok ESP ni. Setiap hari, pasti ada yang datang bertanya tentang ESP dan buat belian. Maklum lah, Soya shaklee ni merupakan soya terbaik dan punya keistimewaannya tersendiri. Memandangkan pelanggan saya ramai yang dah dapatkan soya shaklee ni, jadi kali ni saya nak kongsi cara minum ESP shaklee dan Resepi ESP yang mudah dan betul supaya anda boleh cuba dan nikmati keenakan soya terbaik dari shaklee ni ya.

Yes, ESP ni sentiasa menjadi BEST SELLER setiap bulan. Tak kita time offer or tak. Boleh kata setiap bulan ada pelanggan yang buat belian balik, malah ada yang akan daftar ahli masa repeat order tu. ye lah, bila dah daftar ahli, boleh lah dapat less 10-20% diskaun harga beli tu.

 

Ini adalah keistimewaan soya shaklee.

  1. NON GMO
  2. Ada 9 Asid Amino
  3. Rendah Glisemik Indeks
  4. Halal

RESEPI KEGEMARAN SAYA:-

  1.  ESP shaklee mix dengan Performance Drinks. Yang ni memang best tau. Mengenyangkan dan badan kita extra cergas. Biasanya saya minum bancuhan ni bila time bersahur Waktu puasa. Memang sangat membantu badan kita kekal cergas, bertenaga dan elak dehidrat.

 

2.  Bancuhan ni sangat awesome sebab khas untuk kecantikan kulit extra vaganza! Collagen powder shaklee tu sangat luar biasa bila di campur dengan esp ni. Ada customer saya bagi tahu, kulit wajah dia berseri2 lepas amalkan Collagen powder ni tau. Best kan? 😉

BAWAH NI ANTARA RESEPI2 SEDAP DAN SIHAT YANG ANDA BOLEH CUBA:

 

 

 

 

Cair jiwa raga bila tengok resepi2 sedap ni kan? Saya sendiri pun dah try mix ESP dengan macam2 jenis buahan. Memang sedap yak mat. Malah, ianya lebih berkhasiat!

Ada juga yang suka mix dengan milo, sunkuick, oats, nestum, kurma, badam dan banyak lagi. Apa pun, terserah pada kesukaan dan tekak masing2. Yang penting ada ESP yg banyak sangat manfaatnya ni. Tak gitu? ;))

 

Last but not least. ESP Shaklee ni untuk semua orang tau. Tak kira lah apa peringkat umur dan jantina pun.

  • Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.
  • Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
  • Untuk wanita yang menyusu anak: ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
  • Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
  • Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang.
  • Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.
  • Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!
  • Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa terlalu lemah nak tunggu waktu berbuka.

Nak dapatkan ESP Shaklee dan cara minum yang betul dan berkesan ikut masalah anda? Boleh lah hubungi saya di no 012.3814786 atau klik ke butang (Hubungi saya ) tu ya.

 

Terima kasih kerana sudi membaca! Jemput tinggalkan komen anda.

 

Lots of love,

Suzie Maswar – Pengedar Sah Shaklee ❤️

 

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.