Salam…

Dengan lafaz bismillah arrahman arrahim,

dengan ini aku anjurkan Giveaway….

” RAGAM ANAKKU DALAM BERPANTANG”

GA yang sangat simple dan mudah…

****Syarat2 nya****

    Terbuka kepada bloggers yang menetap di MALAYSIA sahaja

    Terbuka kepada bloggers yang telah mempunyai anak -dah tentu lah kan??

    1 penyertaan sahaja

    Tarikh tutup pada : 15/4/2011, 12 tengah hari

    Dua (2) orang pemenang akan dipilih..

    pemilihan pemenang berdasarkan cerita yang menarik hati aku dan aku akan meniliti kisah tu berdasarkan cerita2 yang korang siarkan dalam blog korang ye.. so, dont tipu2 ok! sebab aku nak tengok kisah2 yang mencabar lain tentang ragam anak dalam berpantang, selain kisah aku sendiri…

    ****Cara2nya****

    Hanya ceritakan kisah/ragam anak anda ketika berpantang yang betul2 menduga/ menguji kesabaran atau kalau yang tak punye ragam (ada ke yang tak meragam ek??) korang cerita lah tentang pe’el anak korang dalam pantang tu je..

    tak perlu cerita panjang lebar, pendek je, yang penting cerita tu adalah BENAR

    entrykan kisah/cerita ragam anak anda tu dalam blog anda, jangan lupa letak tajuk “RAGAM ANAKKU DALAM BERPANTANG” beserta link backnya sekali..

    ”STICK” ENTRY KORANG TU SELAMA 5 HARI (DARI TARIKH KOMEN YANG KORANG TINGGALKAN DALAM BOX PENYERTAAN NI ) DALAM BLOG KORANG TU YE.. aku akan cek ye..

    tinggalkan link entry, nick name, dan email anda dalam komen box di entry ini sahaja.

    mudahkan???

    kalau rasa nak TAG kawan2 yang lain pun boleh, di samping mempromosikan contest ku ni.

    so, apa lagi.. jom join!!!

    Hadiahnya sangat berbaloi2…tunggu aku siarkan nanti ye..

    ok, sekian dulu…

    -chugie-

    Share:
    Written by Suzie
    Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.