CARA PENGAMBILAN OSTEMATRIX SHAKLEE

Hi semua. Saya doakan anda semua dalam keadaan sihat dan ceria serta tulang anda kuat cergas untuk beriadah dan beribadah. Kali ni saya nak sharekan cara pengambilan Ostematrix pula ye. Saya yakin, ramai yang nak tahu kan? Saya sendiri pun dapat banyak juga pertanyaan dari customer yang pernah beli dari pengedar lain tapi tak di guide sebaiknya.

Kenapa Ostematrix terbaik?

Ramai sangat yang bertanya pada saya, apa hebatnya ostematrix ni? Kalsium Brand2 lain pun ada banyak di pasaran.  Tapi brand shaklee juga yang jadi pilihan. Sampai ada yang akan repeat order setiap bulan tanpa skip.

Ni dia sebab kenapa Ostematrix shaklee sangat hebat dan ia bukan sekadar KALSIUM. Dalam ostematrix mengandungi kesemua di bawah ni:-

  1. Dalam Ostematrix ada KALSIUM. Fungsinya membina blok2 untuk tulang. Ia merupakan sumber semulajadi yang mudah di serap
  2. Ada kandungan MAGNESIUM. Yang bantu dalam mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang dan menguatkannya.
  3. VITAMIN D, bantu dalam meransang Penyerapan kalsium.
  4. BORON, bantu dalam metabolisma tulang.
  5. MANGAN, TEMBAGA DAN ZINC yang terkandung di dalamnya bantu dalam mengaktifkan enzim yang membantu dalam kepadatan dan kekuatan tulang.

Jadi, anda rasa ostematrix ni hebat sekarang? Cuba lah cek, kalsium brand lain ada bahan2 penting di atas? Kalau tak ada, anda wajib jadi pengamal ostematrix ye.

BERAPA BIJI OSTEMATRIX NAK AMBIL?

okay, untuk pengambilan secara general. Ada yang cadangkan pengambilan 2 kali sehari. Iaitu 2 biji siang dan 2 biji malam. Tapi, pada saya pengambilan 3-4biji sebelum tidur adalah yang sangat saya rekemen. Badan rasa segar!

Ostematrix ni sangat sinonim dengan penyelamat sembelit tau. Sebab tu lah ramai sangat ibu yang sedang hamil dan mereka yang ada masalah sembelit akan amalkan ostematrix ni.

cara pengambilan untuk masalah sembelit, anda ambil 4biji ostematrix sebelum tidur malam. Keesokannya pasti anda dapat membuang dengan lancar.

cara Pengambilan Ketika senggugut, haid atau ketika anda stress, saya cadangkan anda ambil 3biji siang dan 3 biji malam.

Cara pengambilan untuk patah tulang atau retak, anda boleh ambil extra ostematrix ya. Saya biasa cadangkan pengambilan 3biji siang dan 2 biji waktu malam.

Jika anda ada pertanyaan untuk masalah yang anda hadapi, sila rujuk saya ya. Saya akn bimbing setiap pembeli yang membeli dari saya.

Okay, bulan oktober 2019 ni sedang ada promosi BELI 3 DISKAUN 5%. Jadi anda wajib lah cuba ostematrix ni. Bagi yang dah pernah amalkan ostematrix, boleh lah beli Ostematrix ni extra ye. Sebab expiry date ostematrix ni masih lama iaitu tahun 2021.

Dapatkan dari saya dengan menghubungi:

Suzie Maswar 012.3814786

Pengedar sah shaklee Sg buloh, Shah Alam dan sekitarnya.

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.