Assalamualaikum. Hi semua. Selamat datang! Saya komited untuk bantu anda semua sihat dan cantik dengan produk Shaklee.  Saya juga sentiasa mengalu-alukan sesiapa sahaja yang ingin membina kerjaya dan pendapatan dengan shaklee!  i am your money maker MENTOR! –Master Suzie Maswar


Whatsapp / sms / call : 012.3814786 (Suzie Maswar)

COD Available : Sekitar Sungai Buloh, Kota Damansara, Damansara, Saujana Utama, Subang Bestari, Subang Perdana, Shah Alam. ‘

Postage Available untuk seluruh malaysia.

Post Terkini Suzie Mawar

Antara Doa Elak penyakit dan wabak

Doa Elak Wabak Penyakit yang boleh kita gunakan. Kita baru je memasuki Tahun baru 2020, belum pun habis bulan pertama di tahun ni, tapi telah datang 2 jenis wabak. Yang pertama virus Influenza.   Virus yang dah ragut beberapa nyawa kanak-kanak. Terbaru ni, datang pula virus misteri iaitu Viros koronar.

Read More »
blog
Suzie

Surat rayuan haji 2020 secara online

Surat rayuan haji 2020 dibuka secara online Assalamualaikum. Alhamdulillah, yang di tunggu-tunggu oleh semua yang bakal-bakal haji, telah pun tiba. Hari ini, Pihak tabung haji telah pun mengeluarkan notis rasmi tentang tarikh rayuan menunaikan haji bagi tahun 2020M/1441H untuk mereka yang tidak terpilih. Kali ni, tak perlu dah nak tulis surat karangan panjang bagai dah ye. Tabung haji dah sediakan rayuan secara online.

Read More »
blog
Suzie

Virus Koronar pula mengganas

Virus Koronar dari negara china. Belum habis kisah virus Influenza, datang pula virus baru yang awalnya dikatakan virus misteri tu. Rupanya ia adalah virus Koronar yang amat bahaya. Virus ni pun datangnya dari negara China.

Read More »
blog
Suzie

Promosi Shaklee bulan Januari 2020

Promosi shaklee untuk bulan januari 2020 Promosi bulan shaklee untuk permulaan tahun baru 2020 ni memang mengujakan tau. Lebih mengujakan bila pihak shaklee buat tambahan promosi untuk set imun booster sempena menyokong pencegahan virus influenza yang dikira sebagai agak teruk kali ni. Promosi shaklee januari 2020 ni sedang berlansung hingga 31/1/2020 pada tepat jam 11:59 malam.

Read More »
blog
Suzie

Gejala Influenza dan cara mencegahnya

GEJALA INFLUENZA DAN CARA PENCEGAHANNYA. Kebelakangan ni, gejala Influenza semakin meningkat dan ada beberapa kes kematian telah di laporkan.  Influenza ini lazimnya dipanggil selesema adalah jangkitan virus yang mudah berjangkit melalui titisan salur pernafasan yang dilepaskan oleh pesakit melalui batuk atau bersin. Virus influenza ini kerap bermutasi untuk mengadaptasi keadaan persekitaran, ubat dan antibodi badan. Jadi, tidak hairan sekirannya individu berulang-ulang dijangkiti influenza.

Read More »
blog
Suzie

Promosi Shaklee Disember 2019 (YES)

Promosi Shaklee Disember 2019 Assalamualaikum. Hi semua. Berita baik untuk anda semua yang menantikan promosi hujung tahun shaklee. Kali ni ada banyak sangat promosi yang shaklee beri. Kami sendiri teruja sangat. Bila hujung tahun, kebiasanya memang ramai peniaga yang akan buat jualan harga murah kan? Di shaklee, harga yang di tawarkan juga sangat murah. Ada yang lebih rendah dari harga ahli. Jadi, anda yang dah lama ushar nak join ahli shaklee tu, cepat rebut peluang ini untuk mendaftar sebagai ahli. Dalam Promosi shaklee disember 2019 (YES) ni, ada beberapa set Jom Shaklee yang sangat-sangat berbaloi untuk anda beli dan terus dapat keahlian secara PERCUMA!

Read More »

Master Suzie Maswar

Assalamualaikum & Hi semua.

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012 dan telah mencapai rank tertinggi dalam shaklee iaitu Master Coordinator shaklee since 2013. Merupakan seorang ‘Work At Home Mom’ yang sangat komited dan pakar dalam membantu anda sihat dan cantik dengan tips-tips dan menggunakan suplimen yang natural, berkesan dan selamat serta Mentor biznes yang Komited! Ayuh join team kami, JMS group.

Hubungi Saya

Call/Whatsapp: 012.3814786

COD Sekitar Sg Buloh, Subang Bestari, Subang Perdana, Kota Damansara, Shah Alam, Damansara Damai, Kuang, Kundang dan Shah Alam.

Pos Ke Seluruh Malaysia

Best Comment