Assalamualaikum. Hi semua. Selamat datang! Saya komited untuk bantu anda semua sihat dan cantik dengan produk Shaklee.  Saya juga sentiasa mengalu-alukan sesiapa sahaja yang ingin membina kerjaya dan pendapatan dengan shaklee!  i am your money maker MENTOR! –Master Suzie Maswar


Whatsapp / sms / call : 012.3814786 (Suzie Maswar)

COD Available : Sekitar Sungai Buloh, Kota Damansara, Damansara, Saujana Utama, Subang Bestari, Subang Perdana, Shah Alam. ‘

Postage Available untuk seluruh malaysia.

Post Terkini Suzie Mawar

blog
Suzie

Skincare untuk kulit jerawat dan bermasalah

SKINCARE UNTUK KULIT JERAWAT DAN BERMASALAH Hi Assalamulaikum semua. Saya doakan anda semua sihat dan ceria ya. Saya nak kongsikan pada anda semua tentang masalah jerawat dan cara yang boleh anda gunakan untuk atasi masalah ini. Saya yakin, ramai sangat orang yang hadapi masalah jerawat yang teruk ni kan? Kat sini, saya nak kongsikan juga skincare yang best sangat ni dan sesuai untuk masalah kulit jerawat dan bermasalah, samada di sebabkan penggunaan produk yang salah atau pun faktor2 lain.

Read More »
Cyst ketika hamil
Suzie

Cyst ketika Hamil (mengandung)

Cyst ketika hamil (mengandung) Hi Assalamualaikum semua. Moga ceria hari ni. Tajuk kali ni saya nak kupas tentang Cyst. Kebetulan ramai yang tanya tentang cyst ni dan ada juga ibu yang sedang hamil pun ada cyst ni. Mesti ramai yang nak tahu tips atau ikhtiar yang boleh di gunakan untuk atasi masalah cyst ketika hamil. Saya akan kongsikan juga testimoni dari sahabat master yang alami masalah ini dan ikhtiar yang beliau amalkan ya.

Read More »
Bersunat (Berkhatan)
Suzie

Tips penjagaan anak Bersunat (Berkhatan)

Tips Penjagaan Anak Bersunat (Berkhatan) Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Cuti sekolah dah pun bermula. Maka, ramailah ibu bapa yang rancang untuk sunatkan anak2 mereka kan. Biasanya, bila cerita part bersunat ni, kita lebih pentingkan hal penjagaan anak ketika berpantang tu. Ye lah, dah tentulah kita nak anak cepat sihat dan tiada masalah lain berlaku kan? Kali ni saya nak kongsikan tips2 yang mak ayah boleh gunakan ketika waktu penjagaan anak bersunat nanti ye. Tips ni di kongsikan oleh seorang doktor. Jom kita lihat apa lah agaknya tips doktor ni bagi.

Read More »
blog
Suzie

Khasiat vivix shaklee dan testimoni

KHASIAT VIVIX SHAKLEE DAN TESTIMONI   Hi Assalamualaikum semua. Kali ni saya nak cerita tentang Khasiat vivix shaklee dan testimoni nya sekali ya. Saya yakin, mesti ada yang belum kenal dengan suplimen no 1 shaklee ni. Jom, saya cerita sedikit tengang VIVIX SHAKLEE THE NO 1 ni ya.

Read More »
ESP Shaklee
Suzie

Cara minum ESP shaklee dan Resepi ESP

Cara minum ESP Shaklee dan Resepi ESP Assalamualaikum, hai semua.. Alhamdulillah, ramai betul yang cari ESP shaklee ni sekarang. Sampai terlajak juga saya memborong stok ESP ni. Setiap hari, pasti ada yang datang bertanya tentang ESP dan buat belian. Maklum lah, Soya shaklee ni merupakan soya terbaik dan punya keistimewaannya tersendiri. Memandangkan pelanggan saya ramai yang dah dapatkan soya shaklee ni, jadi kali ni saya nak kongsi cara minum ESP shaklee dan Resepi ESP yang mudah dan betul supaya anda boleh cuba dan nikmati keenakan soya terbaik dari shaklee ni ya.

Read More »

10 Kebaikan ESP shaklee untuk Ibu Hamil

Hi Assalamualaikum gais.. 10 KEBAIKAN ESP SHAKLEE UNTUK IBU HAMIL Sejak saya kenal Shaklee dan aktif mengedar produk shaklee ni, antara soalan yang paling banyak saya dapat adalah kebaikan ESP shaklee untuk ibu hamil. Maklumlah, saya ni sejak awal melibatkan diri dulu memang bermula dengan set menyusu, set hamil, set pantang tu semua. Jadi kepakaran saya adalah dalam bidang penyusuan dan keibuan ni. Ramai juga kawan2 di fb yang saya dah bantu dengan suplimen shaklee. ESP adalah suplimen paling di sukai oleh ibu2 yang sedang hamil. Nanti saya cerita kan 10 Kebaikan ESP Shaklee untuk ibu Hamil tu ya.

Read More »

Master Suzie Maswar

Assalamualaikum & Hi semua.

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012 dan telah mencapai rank tertinggi dalam shaklee iaitu Master Coordinator shaklee since 2013. Merupakan seorang ‘Work At Home Mom’ yang sangat komited dan pakar dalam membantu anda sihat dan cantik dengan tips-tips dan menggunakan suplimen yang natural, berkesan dan selamat serta Mentor biznes yang Komited! Ayuh join team kami, JMS group.

Hubungi Saya

Call/Whatsapp: 012.3814786

COD Sekitar Sg Buloh, Subang Bestari, Subang Perdana, Kota Damansara, Shah Alam, Damansara Damai, Kuang, Kundang dan Shah Alam.

Pos Ke Seluruh Malaysia

Best Comment