Assalamualaikum. Hi semua. Selamat datang! Saya komited untuk bantu anda semua sihat dan cantik dengan produk Shaklee.  Saya juga sentiasa mengalu-alukan sesiapa sahaja yang ingin membina kerjaya dan pendapatan dengan shaklee!  i am your money maker MENTOR! –Master Suzie Maswar


Whatsapp / sms / call : 012.3814786 (Suzie Maswar)

COD Available : Sekitar Sungai Buloh, Kota Damansara, Damansara, Saujana Utama, Subang Bestari, Subang Perdana, Shah Alam. ‘

Postage Available untuk seluruh malaysia.

Post Terkini Suzie Mawar

blog
Suzie

Perpustakaan Anggerik Mokara Subang Bestari

Perpustakaan Anggerik Mokara (MBSA) Subang Bestari. Hi Assalamualaikum. Cuti sekolah ni korang buat apa je? Ada yang tak pergi mana2 ke? Kalau ada, boleh lah terjah mana2 Perpustakaan kawasan korang dan bawa sekali anak2. Mesti dorang teruja. Setelah banyak kali plan dengan anak2 nak terjah perpustakaan ni, akhirnya hari ni sampai juga kami ke Perpustakaan Anggerik Mokara Subang bestari ni ☺️. Lagi pun kesian kt dorang, tak de kemana2 cuti sekolah ni.

Read More »
blog
Suzie

Join shaklee boleh buat duit?

JOIN SHAKLEE BOLEH BUAT DUIT?! Hi korang.. Ni soalan paling famous tau. Betul ke join shaklee boleh buat duit banyak2? Macam mana pulak ceritanya tu? Hihi…

Read More »
blog
Suzie

Salam Aidiladha 1440

Assalamualaikum.. [Salam AidilAdha 1440] اَللهُ أَكْبَرُ اللهُ أَكْبَرُ اللهُ أَكْبَرُ، لآ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَاللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ وَالِلَّهِ الْحَمْدُ. اَللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ كَبِيْرًا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ كَثِيْرًا وَسُبْحَانَ اللَّهِ بُكْرَةً وَأَصِيْلاً، لآ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَلاَ نَعْبُدُ إِلاَّ إِيَّاهُ مُخْلِصِيْنَ لَهُ الدِّيْنَ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُوْنَ، لآ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَحْدَهُ صَدَقَ وَعْدَهُ وَنَصَرَ عَبْدَهُ وَأَعَزَّ جُنْدَهُ وَهَزَمَ اْلأَحْزَابَ وَحْدَهُ، لآ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَاللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ وَالِلَّهِ الْحَمْدُ.

Read More »
blog
Suzie

Bahaya MICROSLEEP

Bahaya Microsleep Hi Assalamualaikum. Lately, kita selalu sangat dengar kes2 kemalangan yang melibatkan Microsleep ni. Sebenarnya Bahaya Microsleep ni. Ia berlaku tanpa kita sedar. Ada beberapa keadaan yang menyebabkan Microsleep dan saya akan kongsikan beberapa tips dan cadangan untuk anda yang bakal travel jauh untuk pulang ke kampung halaman atau bercuti.

Read More »
vivix
Suzie

Testimoni Vivix : Luka akibat penyakit kencing manis

Assalamualaikum. Hi semua. Saya Doakan anda semua sentiasa sihat. Kali ni saya nak kongsikan satu testimoni pelanggan vivix kami yang kakinya luka akibat penyakit kencing manis dan telah pun minum vivix sebotol. Pelanggan ni datang mencari suplimen untuk kegunaan harian beliau. Kebetulan waktu tu kaki beliau mengalami luka yang amat teruk akibat accident dan di tambah pula beliau menghidap penyakit kencing manis. Tinggi atau rendah kencing manis tu, saya tak berapa pasti lah. Yang pastinya, luka tu sangat ngeri.

Read More »
blog
Suzie

Doa Hari Arafah

DOA ARAFAH Assalamualaikum. Hari Arafah sudah hampir tiba. Jom sama-sama kita Rebut Peluang Ini.   Sudahkah anda membuat senarai doa yang mahu anda pohon kepada Allah? Berikut adalah beberapa doa yang anda boleh masukkan dalam senarai anda, InshaaAllah:

Read More »

Master Suzie Maswar

Assalamualaikum & Hi semua.

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012 dan telah mencapai rank tertinggi dalam shaklee iaitu Master Coordinator shaklee since 2013. Merupakan seorang ‘Work At Home Mom’ yang sangat komited dan pakar dalam membantu anda sihat dan cantik dengan tips-tips dan menggunakan suplimen yang natural, berkesan dan selamat serta Mentor biznes yang Komited! Ayuh join team kami, JMS group.

Hubungi Saya

Call/Whatsapp: 012.3814786

COD Sekitar Sg Buloh, Subang Bestari, Subang Perdana, Kota Damansara, Shah Alam, Damansara Damai, Kuang, Kundang dan Shah Alam.

Pos Ke Seluruh Malaysia

Best Comment