Assalamualaikum. Hi semua. Selamat datang! Saya komited untuk bantu anda semua sihat dan cantik dengan produk Shaklee.  Saya juga sentiasa mengalu-alukan sesiapa sahaja yang ingin membina kerjaya dan pendapatan dengan shaklee!  i am your money maker MENTOR! –Master Suzie Maswar


Whatsapp / sms / call : 012.3814786 (Suzie Maswar)

COD Available : Sekitar Sungai Buloh, Kota Damansara, Damansara, Saujana Utama, Subang Bestari, Subang Perdana, Shah Alam. ‘

Postage Available untuk seluruh malaysia.

Post Terkini Suzie Mawar

blog
Suzie

PROMOSI SHAKLEE MURAH WAJIB GRAB

PROMOSI SHAKLEE MURAH WAJIB GRAB Assalamualaikum. Hi semua. Masih mood raya ke tu? Hihi.. tak apalah, raya kan sebulan. Enjoy lah raya tu. Hari ni saya nak umumkan PROMOSI SHAKKSS MURAH WAJIB GRAB! Haa.. tajuk sikit punya gempak kan? Sememangnya promo ni sangat2 gempak. Mesti ramai yang teruja nak beli produk promo ni.  

Read More »
blog
Suzie

Set Suplimen shaklee untuk kesihatan Hati

  Hi Assalamulaikum semua. SET SUPLIMEN UNTUK KESIHATAN HATI Ini antara set yang bukan jarang-jarang orang cari tau. Tapi, ramai sangat yang dah mula menyedari betapa pentingnya menjaga kesihatan hati. Ada 3 suplimen yang di cadangkan untuk jaga hati supaya sihat. Nanti saya terangkan ya.

Read More »
blog
Suzie

Best productive morning routine

  BEST PRODUCTIVE MORNING ROUTINE   Hi assalamualaikum.. salam jumaat barakah buat semua. Alhamdulillah, hari ni dah masuk ke 10 hari di bulan Syawal. Mesti banyak open house esok ni. bagi yang dah selesai puasa 6 syawal, tahniah ya! Saya nak kongsikan BEST MORNING ROUTINE RECIPE yang boleh bantu kita jadi lebih PRODUKTIF setiap hari.

Read More »
Omega guard
Suzie

PROMOSI OMEGA GUARD SHAKLEE SANGAT MURAH!

Hi Assalamualaikum semua. Salam 8syawal buat semua. Belum terlewat untuk saya maklumkan promosi dari shaklee ni. Bulan ni ada promo untuk Minyak ikan Omega Guard, yang sangat popular dari brand lain.

Read More »

Salam Ramadan Al-Mubarak

Salam Ramadan buat semua followers suziemaswar.com. Bulan mulia, yang di dalamnya penuh dengan keberkatan. Moga kita semua dapat beribadah sebaiknya dan merebut semua ganjaran dariNYA. Nantikan update promo2 hebat produk shaklee dari saya ye. Salam Ramadan semua! Suzie Maswar Pengedar sah shaklee Sg Buloh.

Read More »
blog
Suzie

Year End Sale 2018 Produk Shaklee

Year End Sale 2018 Produk Shaklee Assalamualaikum. Apa khabar semua. Fuh! meriah betul promosi hujung tahun 2018 ni tau. Kali ni promosi 2 hari. ye, 2 hari je tau! Year end Sale 2018 ni bermula pada 26 dan 27 december 2018. Ok, Jangan miss the date ya. Pastikan korang grab Offer yang jarang-jarang sangat shaklee buat ni. Kali ni, dapat 10% diskaun untuk Year End Sale 2018 produk shaklee ni. Fuh! memang murah sangat2 promosi kali ni. Jom, terus scroll bawah untuk tahu lebih lanjut.

Read More »

Master Suzie Maswar

Assalamualaikum & Hi semua.

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012 dan telah mencapai rank tertinggi dalam shaklee iaitu Master Coordinator shaklee since 2013. Merupakan seorang ‘Work At Home Mom’ yang sangat komited dan pakar dalam membantu anda sihat dan cantik dengan tips-tips dan menggunakan suplimen yang natural, berkesan dan selamat serta Mentor biznes yang Komited! Ayuh join team kami, JMS group.

Hubungi Saya

Call/Whatsapp: 012.3814786

COD Sekitar Sg Buloh, Subang Bestari, Subang Perdana, Kota Damansara, Shah Alam, Damansara Damai, Kuang, Kundang dan Shah Alam.

Pos Ke Seluruh Malaysia

Best Comment