Assalamualaikum. Hi semua. Selamat datang! Saya komited untuk bantu anda semua sihat dan cantik dengan produk Shaklee.  Saya juga sentiasa mengalu-alukan sesiapa sahaja yang ingin membina kerjaya dan pendapatan dengan shaklee!  i am your money maker MENTOR! –Master Suzie Maswar


Whatsapp / sms / call : 012.3814786 (Suzie Maswar)

COD Available : Sekitar Sungai Buloh, Kota Damansara, Damansara, Saujana Utama, Subang Bestari, Subang Perdana, Shah Alam. ‘

Postage Available untuk seluruh malaysia.

Post Terkini Suzie Mawar

blog
Suzie

Promosi Jom Shaklee Free Membership

Promosi Jom Shaklee Free Membership Yeay.. ada Promosi Jom Shaklee lah.. Tawaran Keahlian Shaklee secara percuma ni boleh di dapati dengan pembelian jom shaklee starter pack. Promosi ni saya rasa yang paling hebat tahun ni. Untuk pengetahuan semua, bermula bulan december ni shaklee ada buat tawaran keahlian shaklee secara percuma dengan Jom Shaklee Starter Pack. Promosi ni berlansung dari 15/12/2018 hingga 28/2/2019. Jadi, ini lah masanya untuk anda yang dah lama nak daftar Keahlian shaklee percuma tu untuk rebut peluang beli Jom Shaklee Starter Pack ni! Anda akan dapat diskaun sebanyak 10% untuk setiap pack yang ada dalam starter pack tu. Promosi ni merupakan yang julung kalinya shaklee buat tau. Pertama kali shaklee beri diskaun sebanyak 10% pada produk paling laris ni. Biasanya shaklee hanya beri 5% sahaja. Anda semua wajib dapatkan Promosi Jom Shaklee Free membership ni tau! Shaklee starter pack ni terdiri daripada Twin pack vivix, wellness pack dan youth starter pack.

Read More »
blog
Suzie

Vivix shaklee tu apa?

Vivix Shaklee tu apa? Assalamualaikum. Hi semua. Saya dapat banyak sangat pertanyaan melalui message dan call dari pelanggan-pelanggan baru yang belum kenal dengan vivix shaklee ni. Soalan yang paling ramai suka tanya adalah, Vivix tu apa ye? atau dorang akan tanya, “bagus ke vivix tu?”. Ok, jom saya cerita secara ringkas apa itu vivix serta manfaatnya. Mesti ramai yang nak tahu apa lah sebenarnya vivix ni kan? Kenapa lah laris sangat dan ramai sangat yang beli Vivix shaklee ni.

Read More »
Produk
Suzie

Omega Guard Shaklee Dan Manfaatnya

Omega Guard Shaklee Dan Manfaatnya Assalamualaikum.. Hi semua, Sempena Bulan Promosi Omega Guard ni, saya nak cerita pula tentang Omega Guard Shaklee dan Manfaatnya. Kalau sebut Omega Guard Shaklee, mesti ramai yang tak tahu dan tak kenal kan? Tapi, kalau saya sebut Omega 3, mesti ramai yang tahu. Omega 3 atau di kenali juga sebagai minyak ikan merupakan sumber yang paling penting untuk tubuh kita. Omega 3 dalan Omega Guard Shaklee ni ada banyak sangat kebaikannya. Saya akan ulas lebih lanjut tentang Keistimewaan Omega Guard dari Shaklee ni. Bulan Promo Omega Guard, mesti lah kena sebarkan lebih banyak lagi maklumat tentang minyak Ikan terbaik ni kan?

Read More »
Promosi
Suzie

Promosi Shaklee Nov 2018

Promosi Shaklee Nov 2018 Assalamualaikum, Hi semua. Alhamdulillah, Oktober dah pun berlalu pergi. Kita start baru, dengan target yang lebih jelas dan teratur! ok, hari ni dah pun 2hb november 2018, so seperti biasa saya akan maklumkan Promosi bulanan dari shaklee. Alhamdulillah, Company Shaklee ni baik sangat tau. Setiap bulan mesti akan ada produk promo yang best sangat-sangat untuk semua ahli dia, sama lah macam bulan ni. Promosi shaklee Nov 2018 ni pun gempak tau! Itu yang seronoknya jadi Ahli Shaklee ni, boleh dapat extra diskaun lagi untuk produk promo bulanan tu. Jadi, untuk kongsi rasa suka dapat extra promo ni, saya nak juga lah kongsi dengan anda semua. Kalau nak dapat extra macam saya, kena lah join ahli di bawah saya. Bawah ni saya sertakan Promosi Shaklee Nov 2018 ya.

Read More »
blog
Suzie

Vitamin C shaklee : Kebaikan dan Manfaatnya

Vitamin C Shaklee : Kebaikan dan Manfaatnya Hi semua, Kali ni saya nak cerita tentang Vitamin C Shaklee ni pula ye. Rata2 rakyat malaysia memang dah kenal Vitamin C ni. Nama Vitamin C ni dalam shaklee adalah Sustained Release Vita-C Plus, anda boleh lihat maklumat lengkap di SINI. Ia merupakan salah satu vitamin yang sangat baik untuk kesihatan dan kecantikan kulit kerana anti-oksidan yang sangat tinggi. Shaklee merupakan pengeluar pertama yang menawarkan vitamin C dengan kawalan pelepasan secara semulajadi yang menggunakan proprietari dengan sistem penyaluran semulajadi yang melepaskan vitamin c secara sedikit demi sedikit setiap jam.

Read More »
blog
Suzie

Promosi Shaklee Okt 2018

Promosi Produk Shaklee Sepanjang Oktober 2018 Assalamualaikum. Hi! Sempena Oktober ni, shaklee ada buat promosi yang best sangat, khas untuk semua pengguna produknya. Bulan Oktober ni juga merupakan bulan khas untuk orang lelaki tau. Sebabnya, Bulan ni juga di lancarkan Produk yang paling bagus untuk orang lelaki. Iaitu, Zinc Plus. Dulunya, ia di kenali sebagai Zinc Complex. Promosi produk shaklee bulan ni adalah khas untuk orang lelaki yang pentingkan kesihatan dalaman terutama kesuburan dan para wanita yang menyukai suplimen penjagaan kesihatan dan kecantikan kulit. Saya Yakin, Promosi Produk shaklee bulan ini sangat berbaloi dan anda pasti suka!

Read More »

Master Suzie Maswar

Assalamualaikum & Hi semua.

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012 dan telah mencapai rank tertinggi dalam shaklee iaitu Master Coordinator shaklee since 2013. Merupakan seorang ‘Work At Home Mom’ yang sangat komited dan pakar dalam membantu anda sihat dan cantik dengan tips-tips dan menggunakan suplimen yang natural, berkesan dan selamat serta Mentor biznes yang Komited! Ayuh join team kami, JMS group.

Hubungi Saya

Call/Whatsapp: 012.3814786

COD Sekitar Sg Buloh, Subang Bestari, Subang Perdana, Kota Damansara, Shah Alam, Damansara Damai, Kuang, Kundang dan Shah Alam.

Pos Ke Seluruh Malaysia

Best Comment