Hi Assalamualaikum semua. Salam 8syawal buat semua. Belum terlewat untuk saya maklumkan promosi dari shaklee ni. Bulan ni ada promo untuk Minyak ikan Omega Guard, yang sangat popular dari brand lain.

Promosi ini berlansung dari 1/6/2019 hingga 30/6/2019.
Beli 3 botol omega guard, anda akan di beri 5% diskaun.

Bawah ni, saya selitkan sedikit info tentang omega guard ya.

Ada banyak sangat testimoni-testimoni dan feedback positif dari para pelanggan kami. Saya selitkan beberapa testimoni di sini, mudahan bermanfaat buat anda yang sedang mencari minyak ikan terbaik ya.

Omega guard ni sesuai di ambil oleh semua peringkat umur, dari kanak2 hinggalah ke orang dewasa.

Ibu hamil, sangat di galakkan mengambil omega guard ni untuk bantu perkembangan otak bayi dan jantung yang sihat. Biasanya, masuk trimester kedua, ibu dah boleh mula ambil omega guard ni. Bonusnya, si ibu boleh maintain berat badan ketika sedang hamil. Tak delah masalah berat badan naik over sangat kan? Hihi..

Untuk anak-anak yang sering sakit dan batuk tu, cubalah berikan mereka omega guard ni. Inshaallah dapat bantu pecahkan kahak dan juga redakan batuk2 anak tu.

Semoga info ini bermanfaat buat anda semua.

Jangan lupa dapatkan dan beli Promo omega guard yang sangat murah ni.

Sebarang pertanyaan, boleh lah hubungi saya di 012.3814786

Terima kasih.

Pengedar shaklee Sg Buloh
012.3814786
Suzie Maswar

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.