PROMOSI SHAKLEE BULAN FEBUARI 2020

Hi Assalamualaikum. It’s February! Yeaayyy. Ok kita terus ke tajuk utama lah ye. Saya nak maklumkan promosi shaklee untuk bulan Febuari 2020 ni. Best sangat tau. Semestinya ramai yang nak grab peluang ni. Ok ini dia list promo shaklee bulan Febuari ni. Lihat bawah ya.

  1. PROMO JOM SHAKLEE

Yang ni, di sambung lagi. So bulan febuari ni merupakan bulan terakhir untuk anda grab promo untuk keahlian baru dan dapat 10% diskaun tambahan. Haa punya lah banyak diskaun uol dapat. Free ahli, dapat pula belian harga ahli yang jimat 20% dari harga Non-member dan penghantaran juga percuma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2. PROMOSI IMUNE BOOSTER

Ok, yang ni merupakan promo yang paling best giler. Memandangkan sekarang ni kita sedang alami keadaan virus yang agak menyeramkan. Jadi shaklee ambil inisiatif ini untuk buat offer bagi beri peluang pada semua dapat protect diri dari virus penyakit yang sedang tular ni.

Ada 5 produk, iaitu;

  1. Performance Drinks dengan 2 pilihan perisa. Oren atau Lemon. Beli 2 Tong, dengan diskaun 5%
  2.  Sustained release vita c – 500mg. Belian 2 botol vitamin c dengan diskaun 5%.
  3. GARLIC Complex. Belian 2 botol akan dapat Less 5%.
  4. Mealshakes, Belian 2 tong dengan diskaun 5%.
  5. Vitalea for Kids, belian 2 botol dengan diskaun 5%

 

3. Promosi FREE Radiamce C+E

Wow, bukan kaleng-kaleng ni. Radiance CE ni harga dia je cecah rm400 tau. Jadi untungnya korang dapat percuma. Syarat dia mudah je. Hanya buat belian produk YOUTH bernilai 200uv (Rm6++), korang akan dapat Radiance CE ni secara FREE!!

4. Promosi zinc plus

promo ke-4 untuk febuari 2020. Zinc plus Buy 1 free 1. Hanya RM56.25. Punya lah untungnya..beli 1, dapat lagi percuma. Sebotol tu jatuh tak sampai rm30.

Zinc plus ni ada banyak sangat manfaat untuk kesihatan kita terutama kuku, kulit, rambut dan sebagainya.

Zinc plus ni pun salah satu vitamin yang di gelar ‘Ubat kuat’. Khas untuk lelaki, terutama yang nak dapatkan zuriat.

zinc plus juga sangat2 bagus untuk mereka yang selepas lakukan pembedahan atau baru lepas mengalami luka akibat kemalangan.

 

5. Promosi ke 5 – COQ TROL

CoQ Trol ni best sangat tau.

Siapa yang rasa kurang bertenaga, lembik lesu dan yang sedang drive malam2 tu, korang wajib telan coq trol ni tau.

Coq trol ni sangat bagus untuk kesihatan jantung.

Ada banyak brand Coq 10 ni. Tapi, korang kena cuba shaklee. Memang banyak perbezaannya dan dah tentu shaklee lebih selamat, semulajadi dan kesan yang power!!

BELIAN 3 Botol COQ-TROL, DAPAT LESS 10%. Jimat sangat2 ni.

 

Ok, banyak kan promosi shaklee bulan febuari ni? Semuanya best2. Saya jamin, harga ni adalah rendah dan kalau korang nak harga yang paling murah, jom sign up membership shaklee. RM65 je, korang akan dapat diskaun 20%! Best kan?

 

Untuk sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya di 012.3814786 ya.

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.