Promosi shaklee untuk bulan januari 2020

Promosi bulan shaklee untuk permulaan tahun baru 2020 ni memang mengujakan tau. Lebih mengujakan bila pihak shaklee buat tambahan promosi untuk set imun booster sempena menyokong pencegahan virus influenza yang dikira sebagai agak teruk kali ni. Promosi shaklee januari 2020 ni sedang berlansung hingga 31/1/2020 pada tepat jam 11:59 malam.

PROMOSI #1 – Set Jom Shaklee

Untuk anda yang nak dapatkan KEAHLIAN PERCUMA, boleh lah buat belian mana-mana satu (1) dari set JOM SHAKLEE di dalam poster bawah ini.

Set 1 : Promo Jom Shaklee untuk Postnatal set (Set Berpantang / Set bersalin)

Dalam set ni ada 7 produk yang sangat bagus dan membantu ibu yang telah bersalin untuk kekal cergas dan sihat sewaktu berpantang. Bukan itu je, rata-rata pelanggan kami yang dah makan set pantang ni beri feedback, luka mereka sembuh lebih cepat berbanding sebelum ni (tanpa makan set suplimen untuk berpantang) ni.

 

Set 2: Set Jom shaklee untuk Prenatal / Untuk ibu yang sedang hamil.

6 item dalam set ni dah cukup lengkap untuk beri semua zat nutrisi yang di perlukan oleh ibu dan bayi yang di kandungkan tu. vitamin2 ni sangat penting dalam proses tumbesaran bayi dalam kandungan. Bukan itu je, si ibu yang ada masalah GDM atau risau dapat GDM tu, saya syorkan anda beli dan konsisten consume set ni ya. Ianya sangat membantu!

Set 3 : Promo Jom Shaklee untuk Youth Starter set.

  • Dapat set starter skincare ni pun dah cukup baik dah. Lengkap dah set ni untuk kegunaan seharian bagi lindungi kulit dari pancaran sinar uv dan mencuci hingga bersih serta menyihatkan kulit ketika malam.
  • Dalam set ni ada 4 item iaitu – Cleanser, Moisturizer, Toner dan Krim malam. Perfect!

 

Set 5 : Set daily essential atau kita panggil set kesihatan harian. Set ni boleh di makan sebagai pemberi nutrisi yang lengkap pada tubuh dan juga sebagai pembantu maintainkan kesihatan tubuh dan kekal cergas.

 

PROMOSI #2 – MINYAK IKAN OMEGA GUARD & ZINC PLUS.

Promo Omega guard yang sangat murah!

Beli 2, dapat diskaun 5%

atau Beli 8 botol, akan dapat diskaun 5% dan sebotol omega percuma!

HARGA RETAIL 1 BOTOL: RM136.25

Promo Zinc Plus, Beli 1 Free 1. Wah.. sangat-sangat murah ni.

HARGA : RM56.25

 

PROMOSI #3 – SET IMUNE BOOSTER

Ada beberapa set promo dalam ni. Iaitu:-

  • Mealshakes Beli 2 Less 5%
  • Nutriferon Beli 2 Less 5%
  • Chew Vitalea kids beli 2 Less 5%
  • Performance drinks Beli 2 less 5%
  • Chew vita C beli 2 less 5%

6 produk yang wajib anda miliki!

 

 

 

Untuk maklumat lanjut dan sebarang pertanyaa, boleh lah terus hubungi saya ke 012.3814786 atau klik je link Hubungi saya tu.

Penghantaran di buat melalui kurier, poslaju dan juga COD bagi yang berdekatan.

 

Suzie Maswar – Pengedar Sah shaklee Sg buloh

#shakleesgbuloh #Promosishaklee

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.