Promosi Shaklee Disember 2019

Assalamualaikum. Hi semua. Berita baik untuk anda semua yang menantikan promosi hujung tahun shaklee. Kali ni ada banyak sangat promosi yang shaklee beri. Kami sendiri teruja sangat. Bila hujung tahun, kebiasanya memang ramai peniaga yang akan buat jualan harga murah kan? Di shaklee, harga yang di tawarkan juga sangat murah. Ada yang lebih rendah dari harga ahli. Jadi, anda yang dah lama ushar nak join ahli shaklee tu, cepat rebut peluang ini untuk mendaftar sebagai ahli. Dalam Promosi shaklee disember 2019 (YES) ni, ada beberapa set Jom Shaklee yang sangat-sangat berbaloi untuk anda beli dan terus dapat keahlian secara PERCUMA!

Shaklee Year End Sale 2019

 

1.  Promosi JOM SHAKLEE

Prenatal Welcome Set – Normal Price RM578.55 Now RM438.30 

Postnatal Welcome Set – Normal Price RM633.20, NOW RM479.70

Daily Essential Welcome Set – Normal Price RM971.85, NOW RM736.20

Youth Welcome Set – Normal Price RM850, NOW RM612

Youth Welcome Vivix – Normal Price RM950, NOW RM684

 

 

Promosi Jom shaklee ni bermula dari 1 Disember 2019 hingga 29 February 2020. Jadi, anda ada banyak masa untuk rebut peluanh beli salah satu dari 5 Set yang di sediakan.

Memang berbaloi sangat jika anda yang baru nak daftar keahlian shaklee tu dan belia mana2 satu set ni. Nak tahu kenapa?

  1. Harga set ni lebih murah dari Harga ahli sedia ada, iaitu LESS 10% dari harga ahli.
  2. Pembelian satu set ni, ada yang tak sampai 200uv pun, tapi tetap dapat FREE MEMBERSHIP
  3. Penghantaran juga PERCUMA!
  4. Anda akan dapat ‘CASH BACK BONUS’ dari pembelian Set ini.

Set2 dalam promo ni antara set yang sangat laris sepanjang tahun tau. Jadi, jika anda nak dapatkan promo ni, cepat2 lah rebut peluang yang ada ni ya.

 

2. Promosi Collagen Powder

BELI 6 BOX FREE 1 BOX – Normal Price RM1788, Promo Price RM1428. Jimat RM360. FREE MEMBERSHIP dan FREE Penghantaran.

Atau

BELI 2 BOX dan nikmati Diskaun 5% – Normal Price RM566.20, Promo Price RM452.20. JIMAT RM114

 

3.  Promosi Zinc Plus – Beli 3 PERCUMA 1

Zinc plus – RM168.75 untuk 3+1 Botol

 

4. Promosi Set Suplimen Kanak-kanak (Back to School Set)

Set vitamin kanak-kanak – RM282.50 dan PWP Shaklee Tumbler yang cantik dan berkualiti. Botol ni boleh digunakan untuk share Mealshake atau apa sahaja minuman protein anda dan boleh guna untuk isi Air bekalan untuk ke sekolah atau tempat kerja. Botol ni sangat kukuh dan kuat tau. Saya sendiri dah miliki botol ni.

Best sungguh promo bulan Disember 2019 ni kan? Rasanya ni lah kali pertama shaklee buat jualan akhir tahun yang sangat banyak. Semuanya untuk pelanggan yang sentiasa mencari dan membeli produk shaklee.

 

ANDA NAK DAPATKAN PROMO NI? Boleh klik sini ye 👇👇

 

Suzie Maswar, Pengedar Sah Shaklee. 📞012.3814786 (whatsapp only)

COD Available sekitar Sg Buloh

Postage seluruh Malaysia

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.