Promosi Shaklee Khas untuk Puasa 

Hi Assalamualaikum. Dalam kegawatan hal semasa yang tengah tegang ni, ramai juga yang dah mula ganti puasa. Ye lah, tinggal sebulan lebih je lagi nak memasuki Ramadhan kan? Makesure dah ganti semua puasa yang kita tinggalkan atas sebab2 tertentu tu ya. Sempena Nak masuk bulan puasa ni, shaklee juga tak ketinggalan mempromosikan beberapa produknya yang sangat di sukai ramai ketika puasa. Iaitu Cinch Shake Protein, Cinch Tea dan Mealshakes untuk kanak2.

Tag line shaklee tu pun power tu. “PUASA DENGAN SHAKLEE senang aje!” hihi.

Yes, tak bohong tau. Siapa yang dah ambil 3 produk di dalam poster tu, mesti akan beri feedback positif.

PROMOSI CINCH SHAKE – 3 PERISA

Cinch Shake ni saya sangat cadangkan korang ambil time puasa kalau korang nak ada tenaga yang panjang, tak nak rasa lapar-lapar dan nak kurus untuk raya.

Memang 3 dalam 1.

  1. Beri Rasa tenaga yang cepat dan berpanjangan
  2. Bantu kita rasa kenyang yang lama
  3. bantu bakar lemak
  4. Sesuai untuk anda yang ada GASTRIK
  5. Paling best, Cinch shake ni ada 3 Perasa yang sedap sangat. So korang boleh pilih ikut kegemaran masing2 ye.

Boleh pilih promosi di bawah ni ye :-

1. Cinch Shake perisa Cafe Latte dan Vanilla

2 Cinch Shake Perisa Coklat dan Cafe Latte

3. Cinch Shake Perisa Coklat (2 Tong)

4. cinch Shake Perisa Cafe Latte ( 2 Tong)

PROMOSI CINCH TEA

  • CINCH TEA SHAKLEE
    Cinch Energy Tea bukan sekadar air teh yang sedap tetapi adalah produk yang terbaik untuk menaikkan metabolisme badan anda.
  • Ia bukan sahaja utk meningkatkan metabolisme malah utk menggalakkan tenaga secara semulajadi dan memberi tenaga sepanjang hari (energy booster).
  • Fungsi utama Cinch tea :- utk increase metabolic rate, So bila metabolic rate badan kita tinggi ia akan bakar lemak lebih cepat

Kebaikan lain cinch tea ni:

1. Memang cepat berpeluh

2. Kurangkan selera mkn

3. Boost energy

 

PROMOSI MEALSHAKES

  • MEALSHAKES SHAKLEE ialah multivitamin lengkap dengan nutrisi utk si Manja. Untuk ibu-ibu yg mengalami masalah si manja sembelit, kurang selera makan, mudah demam, atau yg gemar memakan makanan ringan, boleh ikhtiar dengan MEALSHAKES shaklee

    Kenapa Mealshake Shaklee?
    -Rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak
    -Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas
    -Sesuai untuk seisi keluarga
    -Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast
    -Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral sertakalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak
    -Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak2
    -Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
    -Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
    -Meningkatkan selera makan anak

Jika anda berminat nak dapatkan kesemua produk yang sedang promo murah sangat2 ni, boleh lah hubungi saya ya.

COD Available sekitar Sg Buloh Dan Shah Alam serta Pengeposan seluruh Negara.

Dapatkan tambahan diskaun sebanyak 20% bila anda mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.