Promosi Shaklee Nov 2018

Assalamualaikum, Hi semua. Alhamdulillah, Oktober dah pun berlalu pergi. Kita start baru, dengan target yang lebih jelas dan teratur! ok, hari ni dah pun 2hb november 2018, so seperti biasa saya akan maklumkan Promosi bulanan dari shaklee. Alhamdulillah, Company Shaklee ni baik sangat tau. Setiap bulan mesti akan ada produk promo yang best sangat-sangat untuk semua ahli dia, sama lah macam bulan ni. Promosi shaklee Nov 2018 ni pun gempak tau! Itu yang seronoknya jadi Ahli Shaklee ni, boleh dapat extra diskaun lagi untuk produk promo bulanan tu. Jadi, untuk kongsi rasa suka dapat extra promo ni, saya nak juga lah kongsi dengan anda semua. Kalau nak dapat extra macam saya, kena lah join ahli di bawah saya. Bawah ni saya sertakan Promosi Shaklee Nov 2018 ya.

Promo produk yang Pertama adalah, Omega Guard.

  1. Boleh pilih sama ada nak ambil promo BELI 2 LESS 5% ni atau,
  2. Beli 6 botol Omega Guard dan akan dapat sebotol Omega Guard secara PERCUMA!

Apa Omega Guard shaklee ni?

Omega Guard ni merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan.

  • Satu hidangan Omega Guard menyediakan 1000mg asid lemak Omega
  • lengkap dengan  ALA, DHA dan EPA.
  • Ia Tidak di hasilakn dari hati ikan yang penuh bertoksik
  • Dihasilkan dengan kaedah penyulingan berperingkat untuk menyingkirkan logam berat

 

Produk Kedua untuk Promo November adalah Shaklee Baby Care

Bulan ni, Produk Shaklee baby ni dah pun di jual secara berasingan. Pembelian 1 set Shaklee baby ni, akan melayakkan anda mendapat gift towel dan bag secara percuma.

Promo ketiga adalah YOUTH SKINCARE.

Setiap belian set di dalam poster ni akan dapat FREE GIFT Bag travel cantik tu.

Nak dapatkan Promo ni? boleh hubungi saya di no 012.3814786 atau Klik LINK INI 

COD juga available di sekitar Sungai Buloh. Jom Dapatkan Segera.

 

Produk shaklee semestinya semulajadi, berkesan & selamat

 

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.