Promosi Produk Shaklee Sepanjang Oktober 2018

Assalamualaikum. Hi!

Sempena Oktober ni, shaklee ada buat promosi yang best sangat, khas untuk semua pengguna produknya. Bulan Oktober ni juga merupakan bulan khas untuk orang lelaki tau. Sebabnya, Bulan ni juga di lancarkan Produk yang paling bagus untuk orang lelaki. Iaitu, Zinc Plus. Dulunya, ia di kenali sebagai Zinc Complex. Promosi produk shaklee bulan ni adalah khas untuk orang lelaki yang pentingkan kesihatan dalaman terutama kesuburan dan para wanita yang menyukai suplimen penjagaan kesihatan dan kecantikan kulit. Saya Yakin, Promosi Produk shaklee bulan ini sangat berbaloi dan anda pasti suka!

Promosi sempena oktober 2018 ni adalah Vitamin C, atau di kenali sebagai Sustained Release Vita-C Plus. Sebotol Vitamin C ni ada 180biji. Harga Retail untuk sebotol Vitamin C adalah RM97.50. Pembelian 3 botol untuk bulan ni hanya RM277.88, anda JIMAT RM14.62. Nak lebih Jimat? Jom lah daftar sebagai AHLI SHAKLEE.

 

Promosi kedua sempena Oktober ni adalah Youth Skincare. Setiap belian mana-mana set yang tertera dalam poster di atas ni, akan mendapat Free Gift Travel Bag yang comel tu. Bag ni very convenient dan sangat berguna untuk anda yang suka berjalan tu. Jom lah beli 1 set Youth Skin care ni, boleh dapat hadiah secara PERCUMA!

 

Promosi ketiga adalah Youth Restoring Eye Treatment. Eye cream ni baru je Launch bulan ni tau. Jadi, untuk belian 1 tube Eye Treatment ni, shaklee beri 20% diskaun jika anda nak buat belian Set Youth Radiance. Boleh lihat Poster di atas ye. Wow! untungnya korang yang beli Eye Treatment bulan ni. SAVE 20%!!

 

Promosi ke empat adalah khas untuk para Lelaki. Set ni solusi untuk para lelaki yang sangat menjaga tubuh mereka supaya sentiasa bertenaga, aktif, produktif dan stay sharp setiap hari. Lelaki yang gagah, haruslah lelaki yang sihat luar dalam kan? Set ni mengandungi Zinc Plus, Omega Guard, Coq Trol dan Vitamin E. Sesuai sangat untuk mereka yang sedang dalam proses ikhtiar untuk mendapatkan zuriat sebab ada suplimen yang bantu kesuburan lelaki. Jika anda membuat belian set ni, anda akan mendapat 2 keping Paper bag yang comel! Harga 1 set ni adalah RM497.50. Penggunaan suplimen dari 1-4bulan. Jom dapatkan segera. Anda akan dapat harga lebih jimat jika MENDAFTAR sebagai ahli.

Jika berminat nak dapatkan produk promo bulan ni, boleh lah hubungi saya di 012.3814786 atau klik je di SINI

“Shaklee semestinya Semulajadi, Selamat dan Berkesan”

Suzie Maswar – Pengedar Sah Shaklee Sg Buloh – 012.3814786 

COD Area: Sg Buloh-Shah Alam- Subang Bestari – Subang Perdana – Damansara – Kota Damansara

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.