PROMOSI SHAKLEE BULAN OKTOBER 2019

Hi korang, sihat semua? Saya doakan anda semua sihat ceria dan bahagia setiap hari ye. Ok lah, straight to the point je  lah ye. Saya nak umumkan promosi shaklee bagi bulan Oktober ni. Walaupun hari ni dah masuk hari ke 10 bulan oktober, tapi belum terlewat untuk saya war-warkan promo yang sangat best ni.

PROMOSI 1:

Ostematrix Beli 3 botol, Diskaun 5%. Harga untuk sebotol Ostematrix ni RM61.25. So kalau anda buat belian 3 botol, dapat penjimatan 5%. Tapi, kalau korang nak lebih banyak lagi penjimatan, JOM JOIN AHLI! Tambahan 10-20% lagi tau.

 

OSTEMATRIX DAN MANFAAT:

  • Beri sumber kalsium terbaik
  • sesuai untuk semua orang dewasa samada sedang hamil, berpantang atau yang sedang menyusukan anak.
  • Membantu masalah pada sendi
  • pengganti susu buat mereka yang tak suka minum susu
  • Bantu pada anda yang ada masalah tulang rapuh, retak atau patah kerana kemalangan.

Ada banyak lagi manfaat Ostematrix ni ye. Nanti saya cerita dalam post lain ya!

 

PROMOSI 2 & 3 ( SET DETOX)

Sekarang ni Shaklee dan para pengedar sedang adakan program khas untuk DETOX.

Detox ni salah satu cara untuk kita bantu tubuh kita dalam urusan menyah-toksin badan.

Seperti yang kita sedia maklum, badan kita memang boleh nyah toksin secara semulajadi. Tapi, mampu ke nak nyah toksin yang dah berlebihan tu?

Kita semua sedia maklum, masalah OBESITI semakin meningkat. Bukan di kalangan orang dewasa je. Seawal usia kanak2 juga dah ada yang berdepan dengan masalah obesiti ni.

Makanan yang makin hari makin hipster dengan pelbagai variasi baru, membuatkan ramai orang lupa untuk nilai makanan tersebut sihat atau tak.

 

Jadi, bulan ni Shaklee lancarkan program detox ni dan promosi set ni sangat berbaloi di cuba.

Anda boleh pilih salah satu dari set ini atau boleh pilih keduanya sekali ya.

 

SET PERTAMA:

Mengandungi 5 Produk iaitu:

  1. Cinch shake. Boleh pilih perisa Vanila atau Coklat.
  2. Peppermint Ginger
  3. Herblax
  4. DTX Complex
  5. Alfalfa Complex

 

SET KEDUA:

Mengandungi 2 Produk iaitu;

  1. VIVIX
  2. CINCH Shake dengan pilihan perisa Vanila atau Coklat.

MENARIK UNTUK ANDA YANG BELI SET DETOX NI:

Ada PWP bila anda buat belian set detox ni tau.

anda boleh pilih mana2 barang dalam postee bawah ni selepas membeli set detox yang anda minati.

Haaaaa best kan?

 

So, apa tunggu lagi?

Jom dapatkan segera promosi yang sangat berbaloi di bulan oktober ni.

TARIKH AKHIR UNTUK DAPATKAN SET PROMO NI ADALAH PADA 31/10/2019 YA!

 

Boleh hubungi saya di talian 012.3814786 (call/whatsapp)

 

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.