Res V produk terbaru dari Shaklee

Hi Assalamualaikum. Selamat memasuki bulan Mac 2020. Di bulan ni, kami berasa amat teruja kerana satu lagi produk baru dari shaklee dan produk yang di tunggu-tunggu ramai telah pun berada di pasaran. Res V merupakan produk yang di formulasi dari Vivix, suplimen no 1 di shaklee. Kemunculan Res V buat kami, para pengedar teruja untuk mencubanya, kerana tambahan 5 bahan paling power yang tinggi antioksidan menjadikan Res V shaklee suplimen yang lebih power dari Vivix.

Sebelum ini, ramai yang minta shaklee keluarkan vivix dalam bentuk gel. Kini, ia telah pun di realisasikan. Malah shaklee tambah lagi bahan terhebat ke dalam vivix supaya ia jadi lebih hebat dalam melindungi sel2 kita.

 • HIDUP SIHAT DAN BERTENAGA
 • RASA LEBIH MUDA, LEBIH SIHAT.
  JALANI KEHIDUPAN PENUH SEMANGAT, PENUH TENAGA DAN BERMAKNA!

RES V DIFORMULASI SECARA SAINTIFIK UNTUK MENYOKONG DAN MENGEKALKAN KESIHATAN UNTUK KEHIDUPAN YANG LEBIH AKTIF DAN PENUH BERTENAGA.

 

 

 1. CAMPURAN SEMULA JADI KAYA DENGAN POLIFENOL
 2. Res V adalah campuran proprietari semula jadi polifenol dan ekstrak botani dari Anggur Muscadine, Knotweed Jepun, Pati Anggur, Delima, Chebulic Myrobalan, Black Currant, Anggur Merah dan Lobak Ungu.
 3. Setiap kandungan di dalam Res V dipilih dan diekstrak dengan teliti. Proses pengekstrakan yang dipatenkan ini mengekalkan bioaktif polifenol.
 4. Apa yang anda perolehi adalah manfaat polifenol di dalam setiap softgel.

MUSCADINE YANG SANGAT BERMANFAAT

 1. Anggur Muscadine adalah salah satu buah-buahan dari alam semula jadi dengan kepelbagaian polifenol yang tidak boleh ditemui di dalam buah-buahan lain.
 2. Untuk mengekalkan bekalan anggur muscadine yang berterusan, Shaklee telah memeterai kerjasama jangka masa panjang dengan keluarga pemilik ladang anggur muscadine di California, yang komited dalam pertanian mesra alam dan berterusan.

Apakah Itu Polifenol?
Polifenol adalah bahan semula jadi di dalam buah-buahan, buah beri dan sayur-sayuran. Ia juga memberi pelbagai jenis warna kepada buah-buahan, buah beri dan sayur-sayuran. Polifenol telah dikaji secara meluas dan mempunyai reputasi yang bagus dalam bidang kesihatan.

Polifenol merupakan salah satu sumber yang terbaik dan tinggi antioksidan bagi menyokong kesihatan sel2 badan kita dan ia dapat melindungi sel dari radikal bebas.

Dos cadangan untuk dewasa: 2 biji sehari selepas makan.

Ini merupakan bahan2 tambahan di dalam Res v. Di dalam vivix, telah ada 4 bahan utama yang sangat power. Tambah lagi 5 bahan utama di masukkan ke Res V, menjadikan ia sangat hebat.

 1.  Peredaran Darah Yang Sihat
 2. Tahap Gula Darah Yang Sihat
 3. Menyokong Derox yang berkesan
 4. Fungsi Otak yang sihat
 5. Meningkatkan tenaga dan kekuatan otot
 6. Petkembangan sel yang sihat
 7. Memelihara dan menyokong kesihatan sendi

Keistimewaan Shaklee

 • Campuran proprietari saintifik polifenol, yang diformulasi daripada anggur muscadine, salah satu buah-buahan dari alam semula jadi, dan dipertingkatkan dengan Knotweed Jepun, Pati Anggur, Delima, Chebulic Myrobalan, Black Currant, Anggur Merah dan Lobak Ungu.
 • Disokong dengan 6 paten. Ia adalah paten bagi proses pengekstrakan untuk mengekalkan bioaktif polifenol.
 • Semula jadi. Tiada penambahan perisa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet. Tiada penambahan gluten.

 

Res V

 • Semulajadi
 • Tanpa Warna tiruan
 • Tanpa Pemanis Tiruan
 • Tanpa pewarna tiruan
 • Tanpa Pengawet
 • Tanpa Gluten tambahan
 • Tidak perlu di simpan dalam peti sejuk

 

TESTIMONI Res V shaklee

 

PROMOSI SEMPENA LAUNCHING MAC 2020

Sempena Launching bulan ini, Shaklee baik hati nak berikan diskaun yang sangat banyak ni buat anda yang ingin menjadi antara orang terawal cuba Res V shaklee ni.

 • Belian setiap 1 Botol Res V akan layak mendapat KEAHLIAN SHAKLEE PERCUMA dan terus dapat membeli dengan HARGA AHLI
 • Belian 2 Botol Res V akan dapat DISKAUN 5%, KEAHLIAN PERCUMA, Penghantaran PERCUMA dan Cash back RM36
 • Belian 6 Botol Res V akan dapat PERCUMA 1 BOTOL, Penghantaran PERCUM, KEAHLIAN PERCUMA dan CASH BACK RM256

 

Anda berminat nak cuba dan dapatkan RES V?

Hubungi : 012.3814786 (whatsapp) Suzie Maswar. Pengedar Sah Shaklee Sg Buloh, Shah Alam, Subang , Kota Damansara dan sekitarnya.

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.