As’salam..

Owh.. cedapnye susu ummi saya ni tau.. 😀

Alhamdulillah, umur 4 bulan Fadiah dah pandai pegang botol sendiri.. berdikari sunnguh anakku ini tau..

Dah lama nak tepek pic fadiah tengah hold the bottle with ummi’s milk.. baru lah hari ni tercapai niat tu..


Alhamdulillah, she is very easy to handle.. walaupun ada kalanye buat ummi heart attack gak, sebab suka menjerit sampai ‘berdesingggggg’ telinga ;p.. tp sangat senang nak jaga ini budak tau..

Sejak dah pandai pegang botol sendiri ni, ringan skit beban ummi ekekeke..

e’eh.. sempat lagi jeling camera ye laling ummi ni… ;p
nice… syukur.. alhamdulillah, masih di beri peluang untuk menyusukan Fadiah.
Tiap masa, tiap solat.. tak lupa doa, moga susu ummi jadi susu no 1 pada Fadiah..

pssst: to my sifuuuuuuuuu (Mek rose) time kasih sbb sudi bg nasihat berguna tentang SI ye, cayang kamoooo:D

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.