VIVIX UNTUK BERSALIN CEASER

Hi Assalamualaikum, salam sejahtera buat semua pembaca suziemaswar.com. Hari ni saya nak kongsi testimoni2 pengguna vivix ya. Kali ni testimoni vivix  untuk bersalin ceaser atau nama melayunya pembedahan. Bila dah sebut pembedahan, maknanya untuk apa jua jenis pembedahan adalah sesuai jika nak minum vivix ya.

Rasanya ada lebih 100 testimoni ibu berpantang selepas ceaser ni yang dah guna vivix sebagai suplimen harian mereka. Bila dah minum dalam pantang tu, mereka rasa badan lebih segar. Lebih kuat, tak lesu letih dan yang bagusnya, luka pada jahitan tu lebih cepat kering.

TESTIMONI 1:

”Baru 3 hari ambil vivix waktu pantang, terus badan SEGAR dan BOLEH BANGUN, kalau tak memang saya tam boleh bangun sebab sakit kepala”

Beliau siap nak REPEAT beli tau! Punyalah berkhasiatnya vivix ni.

 

TESTIMONI KE 2:

”Start hari kelima baru consume VIVIX, kemudian ada tambahan pengambilan vitamin c juga. MUKA TAK PUCAT, TAK LETIH, TAK STRESS. “

Bukan itu aje ye. Tambah beliau lagi, Baby TAK ADA KUNING, SUSU MERIAH, LUKA CEASER CEPAT KERING DAN TAK RASA SAKIT PUN pada luka ceaser.

Ibu ni berpantang sendiri dan jaga juga seorang anaknya lagi dan menyusukan bayi dengan susu badan. Mesti penat kan? Mujur beliau ambil vivix.

TESTIMONI KE 3:

”3 hari je ambil vivix, rasa sakit luka bahagisn ceaser makin kurang. Boleh mengiring dan selesa untuk menyusukan anak, jalan pun makin laju.”

 

 

 

TESTIMONI VIVIX TERBAIK UNTUK BERPANTANG DAN SEBAGAI MILKBOOSTER

Sepanjang Bulan Ogos 2019 ni, ada promosi khas untuk Vivix. So korang yang bakal bersalin tu, tak kira lah bersalin secara pembedahan atau normal, boleh lah beli vivix ni. Tengah offer, harga jadi sangat2 murah tau.

NORMAL PRICE untuk VIVIX adalah RM475. Offer yang ni, sebotol jatuh RM3++ je. Murah kan?!

Pembelian Set Promo ni, akan berikan anda keuntungan lain seperti:

  • Keahlian Shaklee secara PERCUMA (jimat RM75)
  • Penghantaran PERCUMA ( jimat rm10)
  • CASH BACK bonus RM30-RM250 (mesngikut set yang anda beli)
  • Anda layak menjadi pengedar sah shaklee (optional jika hendak jana income)

 

PERINGATAN: Pengambilan vivix yang betul dan khidmat konsultasi dari pengedar yang sah akan dapat bantu anda dapatkan kedan dan hasil yang memuaskan. Untuk maklumat lanjut berkenaan vivix dan pembelian, boleh lah hubungi saya ya.

 

Pengedar sah Vivix Shaklee,

SuzieMaswar – 012.3814786

FB: SuzieMaswar

IG: Vitamimshopsgbuloh

 

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.