JOIN SHAKLEE BOLEH BUAT DUIT?!

Hi korang..

Ni soalan paling famous tau. Betul ke join shaklee boleh buat duit banyak2? Macam mana pulak ceritanya tu? Hihi…

 

 

Untuk pengetahuab korang, Shaklee ni bukan takat keluarkan produk kesihatan je. Tapi Shaklee juga tawarkan biznes untuk semua orang.

Haaa.. best kan? Dah lah produk shaklee ni semulajadi, berkesan dan selamat pula tu.

Semua orang layak buat duit dengan shaklee, Yang dah ahli or belum ahli pun boleh. Syaratnya kenalah Daftar dulu sebagai ahli. Baru boleh start buat duit.

 

Bagaimana cara buat duit tu?

Begini, bila kita dah menjadi pengguna produk shaklee, kemudian kita memilih untuk daftar ahli, so kita akan ada banyak kelebihan yang  perlu kita dapatkan. Antaranya,

1. PEMBELIAN PRODUK PADA HARGA AHLI

Bila dah jadi ahli ni, kita telah pun layak membeli produk dengan harga yang lebih murah iaitu 20% hingga 30% diskaun dari harga ‘retail’. Untung kan? Banyak penjimatan ni. Bayangkan Harga retail 1 produk tu RM100, untuk harga ahli, kita hanya perlu bayar sekitar RM70-80 sahaja. Jimat rm20!

 

2. KUMPUL MATA BONUS (POINT)

Setelah jadi dan apabila kita buat pembelian produk, Kita dah boleh mula kumpul mata belian tu setiap bulan. Setiap produk, ada point2 nya sendiri. Jadi, pengumpulan mata dari belian produk ni akan di kira setiap bulan dan shaklee akan tukarkan kepada bentuk tunai. Jumlah wang bonus yang terkumpul, shaklee akan masuk kan ke dalam akaun bank kita. Ini kita panggil pembayaran bonus. Haa BEST kan?!

 

3. DISKAUN TAMBAHAN SETIAP BULAN

Ok, ni pun best sangat tau. Setiap bulan shaklee akan buat promo-promo yang sangat best dan dah tentu lah lebih nilai buat kita. Shaklee akan pilih produk2 tertentu dan akan beri diskaun untuk pembelian produk tu. Ada yang dapat 5% diskaun, 10% diskaun dan ada juga PERCUMA 1. Wow…hebatkan?!

 

4. LAYAK MENGEDAR PRODUK SECARA SAH

Ok, yang ni lah masanya untuk jana pendapatan ( BUAT DUIT) hihi. Untuk ahli yang dah gunakan produk dan mereka dah jatuh cinta dengan produk, biasanya mereka akan mula berkongsi pengalaman dan manfaat produk yang mereka guna. Dari sini lah mulanya aktiviti mereka berniaga dan jana pendapatan. Lebih ramai orang yang mereka kongsikan manfaat produk, lebih banyak lah yang akan membeli.

5. SHAKLEE TAWARKAN 3C

  • CASH BONUS
  • CAR BONUS
  • CONVENTION TRIP

Yang ni, saya akan terangkan lebih terperinci selepas anda daftar dan memilih untuk jadi pengedar ya.

So, ada yang berminat nak buat duit dengan biznes Shaklee?

Jom join team saya untuk jana pendapatan sampingan atau secara tetap!

Boleh hubungi saya di 012.3814786

 

sekian dulu, Suzie Maswar. [Pengedar Sah Shaklee]

 

 

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.