Vivix Shaklee tu apa?

Assalamualaikum. Hi semua. Saya dapat banyak sangat pertanyaan melalui message dan call dari pelanggan-pelanggan baru yang belum kenal dengan vivix shaklee ni. Soalan yang paling ramai suka tanya adalah, Vivix tu apa ye? atau dorang akan tanya, “bagus ke vivix tu?”. Ok, jom saya cerita secara ringkas apa itu vivix serta manfaatnya. Mesti ramai yang nak tahu apa lah sebenarnya vivix ni kan? Kenapa lah laris sangat dan ramai sangat yang beli Vivix shaklee ni.

 

Vivix itu apa?? 

Vivix ni merupakan minuman botani yang berkhasiat dan mudah di minum sebab rasanya yang lazat.

Ia mengandungi 150ml isi padu.

4 Bahan Utama Vivix

Vivix ni mengandungi campuran botani khas shaklee. Bahan utamanya adalah ekstrak Anggur Muscadine, Elderberi Eropah, Polygonum Cuspidatum dan lobak Ungu. Bahan utama ni lah yang membuatkan Vivix sangat power dan hebat.

Untuk pengetahuan anda, campuran proprietari saintifik termaju shaklee adalah berasaskan Anggur Muscadine ni. Ia merupakan salah satu bahan semulajadi yang paling berkuasa dan sukar di temui. Ia lengkap dengan polifenol yang tidak di temui dalam anggur lain. Pekatan asid elagik dan elagitanin nya yang luar biasa bila di gabungkan dengan polifenol lain, menghasilakn kuasa antioksidan yang sangat hebat.

Shaklee menjalankan proses pengekstrakan berpaten kedalam setiaop botol vivix untuk dapatkan kepekatan yang tinggi dan boleh kekalkan bioaktif polifenolnya malah untuk memanfaatkan keberkesanan anggur Muscadine tu sendiri.

 

Apa istimewanya vivix?

1. MEMPERBAIKI DNA

Kita semua sedia maklum, tubuh kita ni mengalami kerosakan DNA setiap hari. Antaranya adalah kesan dari radikal bebas. Ini membuatkan proses penuaan menjadi sangat cepat. Jadi di sinilah vivix akan membantu tubuh kita. Vivix akan bantu dalam melambatkab dan melindungi DNA sel tubuh kita dan akan melambatkan proses tersebut.

2. MEMBANTU MENINGKATKAN FUNGSI OTAK. IMUNITI, KARDIOVASKULAR DAN SENDI

Bila umur semakin meningkat dan memasuki fasa penuaan, kita akan mula rasai kesakitan di bahagian tubuh.  Ada yang mengalami masalah daya ingatan yang semakin lemah. Bagi yang mengamalkan vivix secara konsisten, vivix shaklee ni akan membantu kuatkan sel2 tubuh dan ransang fungsi otak, imun badan dan sendi.

3. MEMPERBAIKI TENAGA SEL.

Tubuh yang sering terdedah kepada penuaan akan buat sel2 tubuh kehilangan lebih cepat tenaga dan akan menurunkan fungsi2 sel tubuh kita. Bagi yang mengamalkan vivix shaklee secara konsisten, ia akan bantu menguatkan sel2 tubuh.

 

Ini merupakan Khasiat vivix shaklee

  • Merupakan suplimen yang tinggi Antioksidan dan anti penuaan semulajadi
  • Menyokong kesihatan sistem imun, otak, sendi, jantung dan Kardiovaskular
  • Membantu menghalang kanser
  • Melawan radikal bebas yang menjadi punca pertumbuhan sel kanser
  • Mengurangkan Komplikasi akibat DIABETES
  • Mengurangkan insiden bagi pesakit Alzhemir

dan banyak lagi khasiat vivix untuk kita semua.

Ibu2 yang sedang berpantang sangat di galakkan mengambil vivix bagi membantu penyembuhan luka bersalin terutama pembedahan.

Bagi wanita yang hendak hamil dan tingkatkan kesuburan, boleh lah amalkan vivix secara konsisten bersama suami.

Harga vivix Shaklee

Harga untuk sebotol vivix shaklee adalah RM475

 

 

PROMO ‘JOM SHAKLEE’

Sempena Promo “Jom Shaklee” yang bermula dari 15 Dec 2018 hingga 28 Feb 2019, ada Pack istimewa untuk anda yang belum mendaftar sebagai ahli dan teringin nak dapatkan vivix dengan harga MURAH!

Pack istimewa ni mengandungi 2 botol vivix dan harganya hanya RM684 sahaja. Anda akan dapat Keahlian secara Percuma, Penghantaran Percuma, Free Gift dan CASH BACK RM34.

 

Anda berminat nak dapatkan Vivix? boleh Whatsapp/sms/call terus ke 012.3814786 Atau, boleh terus klik Link je no ni >>>> 012.3814786 

 

 

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.